У Рівному була спроба нападу на голову місцевого Автомайдану

Четверо нападників чекали на нього у під'їзді будинку

Сергій Зейналов (фото з Фейсбук)

Це сталося у ніч з 20 на 21 березня. 

Детальніше розповідає голова ГО "Автомайдан-Рівне" Сергій Зейналов:

Я прийшов додому. Поставив машину. Почав підніматися в під’їзді на п’ятий поверх. На четвертому поверсі почув, що якась розмова гучна біля під’їзду. І одна людина закричала і почала бігти вгору з вигуками погроз і розправ. Добігши до моїх сходів, вже на четвертому поверсі я розвернувся, зустрів, побачив знайому мені особу, яка раніше затримувалася нашими хлопцями під час патрулювань майданівських за підозру у скоєнні розбійних нападів, за вживання наркотичних речовин.

Зловмисник спробував підбігти до Сергія Зейналова. В одній руці мав предмет, схожий на ніж. Зейналов у цей момент скористався балончиком з перцевим газом. Тож нападник почав тікати з криком «Допоможіть, вбивають!». Вискочив на вулицю. Тут його голова Автомайдану і впіймав. Підбігли три спільники нападника з погрозами. Але якраз під’їхали працівники Держслужби охорони, яких, вочевидь, викликав черговий з розташованого поруч ломбарду. Нападника затримали. Викликали слідчо-оперативну групу поліції.

Нападник 

Голова Автомайдану пов’язує спробу нападу з роботою з патрулювання міста автомайданівцями. Підозрює, що його хотіли скалічити чи навіть вбити за те, що нападників неодноразово здавав у поліцію. Каже, що, вочевидь, за ним стежили. Бо має кілька адрес проживання у Рівному після того, як йому спалили авто. І прийшли саме за тією адресою, де він якраз був.   

За словами Сергія Зейналова, це його не налякало. І він продовжить і надалі охороняти громадський порядок у місті, допомагаючи разом з колегами поліції. 

Про цей інцидент Сергій Зейналов також написав у сцомережі Фейсбук, де зіронізував, мовляв, якісь нападники нині надто ніжні пішли.  

 

У поліції Рівного зареєстрували заяву Сергія Зейналова. Проводять за нею перевірку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень