У Рівному буде ще один ЦНАП

Його хочуть відкрити на вулиці Драгоманова, 7

Для цього мають завершити будівництво чотириповерхівки, що за поліклінікою №2 (на фото вгорі). І сподіваються, що коштами на це допоможе держава. Адже у жовтні торік розпорядженням Кабміну Рівне було включено до переліку міст обласного значення, які мають намір забезпечити функціонування центрів надання адмінпослуг у форматі прозорого офісу. У будівлі, де розташують другий ЦНАП, нині проводять будівельні роботи за кошти міського бюджету.

Заступник начальника міського управління праці та соцзахисту Денис Наумов каже, що другий ЦНАП має стати аналогом того, що на майдані Просвіти, але у ньому надаватимуть послуги соціального характеру.

Це - по суті аналог ЦНАПу на майдані Просвіти, тільки будуть надаватися послуги соціального характеру: соціальні допомоги, субсидії, пільги, компенсації. Згідно з постановою Кабміну, протягом двох років ЦНАП має бути побудований. Ну, про гарантії, я так думаю, не можна говорити 100-відсотково. Документи будуть подані від міської ради до Мінсоцполітики. Воно приймає рішення. Але вірогідність досить велика: по всій Україні зараз запроваджується система роботи така у форматі прозорого офісу.

За словами Дениса Наумова, вартість цього проекту - майже 20 мільйонів гривень. Співфінансування з міського бюджету має бути не менше 10%. Місто буде подавати документи для отримання субвенції з держбюджету для фінансування цього будівництва і гроші можуть надійти вже цього року.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень