У Рівному буде «Добро на Різдво»

Благодійний проект в обласному центрі відбувається втретє

Відзавтра у Рівному розпочинається традиційна благодійна акція «Добро на Різдво». Її організатор - рівненський міський Палац дітей та молоді вже третій рік поспіль дає можливість усім охочим долучитися до святкової благодійності і здійснити мрію особливої дитини. Особливістю цьогорічної акції стане те, що до рівненської когорти мрійників долучаться діти з Сєверодонецьку. Детальніше про проект розповідає його організатор, Наталія Пастухова:

– Ми беремо кожного року особливих дітей, які або хворі, або мають якісь інші проблеми в житті. Ми допомагаємо здійснити мрії, які діти хочуть щоб здійснилися саме на Новорічні й Різдвяні свята. Ці діти дуже особливі, тому що вони прагнуть речей, які для них є незвичайними, а для нас дорослих є звичайними. Піаніно, собачка, планшет, телефон... І саме рівняни, які дізнаються про цих дітей, самі виконують мрії цих дітей.

Також Наталія підкреслює незвичайність проекту, а саме можливість благодійникам та дітям знайти один одного та обмінятися відчуттям свята. В цьому їм допоможуть волонтери Молодіжної палати ПДМ та Парламенту дітей міста. Акція «Добро на Різдво» триватиме до 19 січня 2016 року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: РівнеПДМ
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень