У Рівному – змагання з моделювання автомобілів

Сьогодні у Рівному, 26 лютого, розпочинаються обласні змагання з трасового автомоделізму.

Вони триватимуть два дні – 26 та 27 лютого.

Зокрема, сьогодні об 11.00 відбудеться урочисте відкриття змагань на базі Рівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 18. Про це повідомляє прес-служба Рівненської обласної ради.

«Трасовий автомоделізм – це не тільки один із видів технічної творчості школярів, спрямований на створення моделей автомобілів, а й один із наймасовіших і найзахоплюючих видів спорту», – розповіли організатори заходу.

Програмою змагань передбачено індивідуальну першість у класах трасових автомоделей «RETRO», «Євроспорт-стандарт»; командну першість у класах трасових автомоделей (екіпажна гонка) «Вантажівка», «G-33».

До командного заліку зараховуються два кращих результати (по одному від кожного з двох екіпажів команди), показаних у класах моделей «Вантажівка» та «G-33». За однакової суми очок у двох або більше команд перевага надається тій команді, у якої кращий результат у класі «G-33».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень