У Рівному 39 сімей під загрозою виселення (ФОТО)

Мова йде про ситуацію з будинком за адресою Мельника, 16

Там 39 зі 186 квартир не є приватизованими і нібито належать одному підприємству.  Головним рушієм для розголосу проблеми, що тягнеться вже 20 років, стало те, що власник підприємства намагається виселити жінку з 6-річною дитиною.

Надія Сидорчик в квартирі на Мельника живе два десятки років, в помешканні зареєстрована, втім, права власності на житло не має. З її слів підприємство, що нібито володіє її квартирою, нещодавно продало її. Після чого пані Надію активно намагається виселити новий власник, що навіть виграв суд.

Тож в помешканні вже відключили світло.

Для того, аби розібратися в ситуації, було створено депутатську комісію.

Враховуючи те, що в справі фігурує малолітня дитина, до її роботи було залучено керівника служби захисту дітей Андрія Міщеню. Він розповідає, що згідно із законодавством, Надію Сидорчик із сином не мають права виселити без надання іншого житла:

Вони вселилися туди законно, і виселятися мають згідно з житловим кодексом, тільки з наданням іншого житла. Тобто, цей власник має їх забезпечити іншим житлом.

Нині комісія разом із адвокатами вивчатиме документи та ситуацію, а пані Надія повинна буде зібрати всі необхідні для справи документи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень