Рівняни через 12 років дочекалися приватизації ділянок під своїми хатами

Йдеться про передачу у приватну власність 117-ти ділянок із 220-ти

З цього приводу виступила депутат Людмила Туровська. Вона відзначила, що рішення про надання саме оренди, а не приватизації, приймалося низкою рішень депутатами минулих каденцій.

Також депутат відзначає, що серед забудов на скандальній вулиці комерційних немає, тому їх безперешкодно можна передати у приватну власність.

Питання стоїть про передачу 117-ти ділянок. Кожен з власників, за словами Туровської, проплатив внесок, всі мають відповідні договори на право власності. 

Своєю чергою, міський голова Рівного Володимир Хомко підтримав ідею передачі ділянок людям. Крім того, голосувати за них варто пакетним способом. "Або всім, або нікому" - відзначив мер.

Більшість фракцій підтримали рішення голосувати пакетно. 

В результаті, депутати таки підтримали рішення про передачу 117 ділянок у власність людей. За проголосували 24 депутати. Пайовики чекали на це рішення майже 12 років.

Нагадаємо, спеціально створена депутатська комісія визнала неправомірним рішення про передачу в приватну власність і навіть звернулася з цим до поліції.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень