У ШЕУ готові пожертвувати новою розміткою на дорогах Рівного

Та працювати навіть у погану погоду

Днями рівняни обурились роботою міських шляховиків, які поклали асфальт на нову розмітку. Про це редакція «Радіо Трек» писала у новині «Ремонт доріг по-рівненськи: асфальт - на нову розмітку».

Ось як він пояснив ямковий ремонт, зокрема на вулиці Кавказькій:

Наша думка така. Ямковість на дорогах створює більше небезпеки для учасників дорожнього руху та навіть пішоходів, аніж відсутність якоїсь діляночки розмітки. Тому нам доводиться  інколи латати ями, наприклад, на пішохідному переході.

Віктор Климук також розповів, що працівники міського шляхово-експлуатаційного управління до кінця року не будуть вкладати асфальт. Їм нині варто завершити лише так звані ямкові ремонти, а також прибрати кілька ділянок.

Віктор Климук розповів, де ще можна буде побачити у грудні рівненських шляховиків:

Ми впорядковуватимемо узбіччя по вулиці Чорновола. Це не вкладання асфальту, це робота зі щебенем. Також зараз ми робимо проїзд від вулиці Боявленської, 4. А ще ремонтуємо тротуар на Соборній, там де підземка. Робимо ділянку аж до луцького кільця.

Нагадаємо, раніше рівняни у соціальних мережах обурювались, що розмітку на дорогах Рівного наносили восени.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень