У Рівненському районі безвісти зникла 19-річна дівчина (ФОТО)

Про зникнення своєї дочки, яка пішла з дому ще 24 листопада близько десятої вечора, до поліції повідомила мати, 41-річна жителька села Забороль

Ваширенко Катерина Анатоліївна худорлявої тілобудови, зріст 170 см, має світло-коричневе волосся, блакитні очі, на переніссі зліва — родимка.

Була одягнута у темно-зелену куртку з капюшоном типу "парка", світло-коричневі черевики, темні джинси. Мобільного телефону зникла при собі не має.
 

У рамках кримінального провадження дівчину оголосили у розшук.
Правоохоронці звертаються до усіх, хто володіє інформацією щодо можливого місця перебування Катерини, звертатися до поліції за номером телефону: 097 21 92 750 або 102.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень