Рівняни обговорюють трагедію з п'ятьма загиблими силовиками у Княжичах

У попередні версії причин того, що сталося, вони не вірять

Нагадаємо, що у ніч з суботи на неділю у селі Княжичі Броварського району на Київщині внаслідок перестрілки загинуло п'ять силовиків. Перестрілка виникла між працівниками Держслужби охорони і спецпризначенцями загону КОРД.  

Ця подія схвилювала мешканців Рівного. І обговорення її зав'язалося у соцмережі Фейсбук:

Tanya ZakordonetsTanya Zakordonets Я здогадуюсь, яка там були ситуація, бо я знаю як оці засідки проводяться. Але я не хочу коментувати дії загиблих людей. У них є керівник. І це - його вина. Він головою своєю дурною за них відповідає, незалежно від того, хто там винен був по факту.

Volodymyr Vorobey Думаю, подробиці будуть шокуючі !!!

Олександр ВасиликОлександр Василик Подробиць не буде. Придумають свою версію для ЗМІ і на тому все закінчиться.

Mariua  MartyniukMariua Martyniuk Та тут навіть думати немає що: два підрозділи навмисно зіштовхнули лобами. Комусь це було вигідно. Як результат, матері втратили синів, дружини чоловіків, діти - батьків. Думаю, організатор знав, що з цієї сутички не всі вийдуть живими. І йому глибоко пофіг, що зараз десь хтось плаче гіркими сльозима. А завтра Барісич оголосить, що силовики полягли смертю хоробрих, до останнього подиху виконуючи професійной обов'язок. Можливо, навіть орден якийсь присвоїть. Посмертно. От тільки чхати рідним на ті умовності... Єдине, чого вони благатимуть міністра, пояснити, як так могло статися? Як у реформованій структурі могли таке допустити????? Як працівники одного відділу, їдучи на виклик, могли не знати, що там працюють спеціалісти іншого? Як????

Vad V. Polenchuk грабіжники на 200х крузаках! Ага. Бредятіна. Менти "вставляли" хату, спрацювала "сигналка". Далі все дуже швидко відбулось.

Іван Шевчук Є ще цікавіша версія, що оборотні в погонах грабували будинки в Київській області і ДСО приїхали на реальне спрацювання.... Це і пояснює постріли по службовому автомобілю ДСО.

Igor SnooperIgor Snooper А на трасі перехватили любих пару "тачок", що були в угоні

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень