Поліція знайшла 16-річну утікачку

Дівчина у Рівному винайняла кімнату

Як ми повідомляли, ще 23 листопада дівчина пішла з дому на навчання, але так і не повернулася додому. Працівники Рівненського районного відділення поліції розшукали дівчину впродовж доби. 

16-річна Яна прихопила із собою речі першої необхідності, 200 доларів США та 500 гривень. Востаннє дівчинку бачили 24 листопада у районі продуктового ринку у Рівному.

Правоохоронці за фактом зникнення неповнолітньої відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України та оголосили її у розшук.

Попри те, що мобільний телефон Яни був вимкнений, а сторінки у соціальних мережах – видалені, працівники карного розшуку зуміли вийти на слід неповнолітньої.

З’ясувалося, що дівчина зняла кімнату у квартирі на вулиці Київській обласного центру. А пішла з дому ображена, оскільки ніхто у родині: ні молодший та старший брати, ні матір, ні батько її не розуміли. Утім, у чому саме, так і не зуміла пояснити.

Правоохоронці відносно матері склали адміністративний протокол за статтею 184 (невиконання обов’язків батьками щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Крім того, працівниками сектору ювенальної превенції Рівненського районного відділення поліції було проведено профілактичну бесіду з дочкою та матір’ю щодо налагодження взаємовідносин у сім’ї та вирішення будь-яких конфліктів мирним шляхом.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень