На Рокитнівщині скоєно розбійний напад

Постраждав 23 річний господарь будинку і його 21 річний товариш

Як повідомляє відділ комунікації Поліції Рівненської області двоє жителів Старого Села близько третьої години дня п'ятого грудня, завдавши тілесних ушкоджень і погрожуючи ножем односельчанину, відкрито заволоділи трьома тисячами доларів США. Поліцейські проводять оперативні заходи щодо встановлення місця перебування нападників.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що жителі Старого Села 25-ти та 21-го років проникли до будинку 23-річного односельчанина. Господар, коли почув стук у двері, відчинив, однак із порогу отримав численні удари від непроханих гостей. Тілесних ушкоджень завдали і його 21-річному приятелю, який на той момент перебував у помешканні. Один із зловмисників схопив ніж із підвіконня і, погрожуючи ним власнику будинку, почав вимагати гроші. Чоловік віддав три тисячі доларів США, які лежали у барсетці. Отримавши бажане, нападники зникли, пошкодивши передні та задні праві дверцята припаркованого на подвір’ї автомобіля «BMW 760і», що належить його товаришеві.
[media=75133]

Поліція проводить розшукові заходи щодо встановлення місця перебування зловмисників. За фактом розбою, поєднаним із проникненням у житло, за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження. За скоєне нападникам загрожує від восьми до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Ступінь тяжкості нанесених тілесних ушкоджень потерпілих встановлюватиме призначена судово-медична експертиза. Власник будинку проживає з батьками, яких на момент вчинення злочину не було вдома.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень