У Рівненській області захворюваність на грип та ГРВІ зросла вдвічі

Епідпоріг перевищено на 16,5%

Усього за минулий тиждень на Рівненщині на грип та ГРВІ захворіли 12 166 осіб, з них більше половини – діти, говорить завідувач епідвідділом Рівненського обласного лабораторного центру Віктор Мороз:

- За минулий тиждень у нас по області захворіли 12 тисяч 166 осіб. Захворюваність, якщо порівняти з минулим тижнем, то вона зросла практично вдвічі. І серед всіх захворілих - 6 тисяч 951 - це діти до 18 років. І було госпіталізовано за минулий тиждень 531 особа, з них 352 дитини.

Також Віктор Мороз зазначив, що на Рівненщині епідпоріг захворюваності на грип та ГРВІ перевищено на 16,5%.

Зауважимо, що через перевищений епідпоріг у Рівному та Кузнецовську, а також у семи районах Рівненщини введені обмежувальні заходи і припинено навчання в усіх загальноосвітніх школах.

Нагадаємо, що у Рівному епідпоріг перевищено майже на половину. В період з 8 до 14 січня на грип та ГРВІ захворіли 3254 особи. З них дітей до 18 років майже половина – 46,0%, тобто 1498 осіб. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень