У рівненській квартирі знайшли тіло господарки

Літню жінку виявили у помешканні на Соборній

Напередодні о 12:35 працівники Служби порятунку надавали допомогу з відкриття вхідний дверей у квартирі на вулиці Соборній,22 де і знайшли тіло господарки. Як з’ясувала поліція, ознак насильницької смерті на тілі 70-річної жінки не було.

Цього ж дня працівник Держслужби з надзвичайних ситуацій допомогли відкрити двері у помешканні у Здолбунові. Там знаходилася важкохвора літня жінка 1931 року народження. Залучалися працівники Служби порятунку і до допомоги на дорозі, розповідає керівник прес-служби обласної ДСНС Дмитро Мельник:

 

- Вчора на автодорозі Київ-Ковель, неподалік від смт Рокитне рятувальники надавали допомогу працівникам Нацполіції при ДТП  по буксируванню з кювету легкового автомобіля «Сhevrolet». Того ж дня о 18:40 неподалік від села Новий Світ Здолбунівського району надавали допомогу по буксируванню із снігового замету трьох легкових автомобілів, у яких заходилось семеро людей.  

 

На щастя, ніхто з громадян не постраждав.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: ДТПтруп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень