Сусіди скаржилися на запах. У квартирі виявили тіло рівнянина

Це трапилося сьогодні на вулиці Генерала Безручка

11 січня до поліції надійшло повідомлення, що із квартири на вулиці Генерала Безручка чути підозрілий запах. На місце події виїхали працівники «Рівнегазу», Державної служби із надзвичайних ситуацій та слідчо-оперативна група.

У будинку відключили газ, після чого працівники ДСНС демонтували вхідні двері, аби потрапити всередину. В одній із кімнат квартири на п’ятому поверсі поліцейські виявили мертвого чоловіка. Ним виявився 41-річний господар, якого сусіди не бачили близько чотирьох днів. З їхніх слів, він зловживав спиртними напоями.

Відомості за цим фактом внесені до журналу єдиного обліку про кримінальні правопорушення та інші події. Тіло, на якому ознак насильницької смерті не виявлено, направлено в морг для проведення судово-медичної експертизи, яка встановить остаточну причину смерті чоловіка.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень