На Здолбунівщині дівчина кинулася під машину (ФОТО)

Наїзд на невідому дівчину стався на автодорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» дев’ятого січня о пів на восьму вечора

Слідчо-оперативна група на місці події з’ясувала, що 39-річний рівнянин, керуючи автомобілем «Kia Carens», рухаючись зі сторони Острога у напрямку міста Здолбунів, поблизу села Гільча-1 скоїв наїзд на невідому дівчину, яка йшла назустріч проїзною частиною. Намагаючись уникнути наїзду, іномарку знесло у кювет. На щастя, ні водій, ні пасажирка не постраждали, лише автомобіль зазнав механічних пошкоджень.



Відповідно до медичного освідчення водій легковика за кермом був тверезим. Як пояснив він працівникам поліції, коли авто наблизилось до дівчини, та сама кинулась на транспортний засіб. Лікарі швидкої медичної допомоги, які прибули за викликом, діагностували у потерпілої закриту черепно-мозкову травму, закритий перелом гомілки, травматичний шок та алкогольне сп’яніння. Потерпілу без свідомості госпіталізували у реанімаційне відділення Здолбунівської центральної районної лікарні. Наразі, за словами медиків, її життю нічого не загрожує.

Особу пішохода нещодавно встановили правоохоронці. Нею виявилась 27-річна жителька села Гільча-1, яка проживає з двома малолітніми дітьми та чоловіком. За словами останнього, після вечері дружина пішла до сестри.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень