Комісія на чолі з міністром охорони здоров’я їде до Рівного через онкоцентр (ОНОВЛЕНО)

У понеділок в «білому домі» зберуться важливі люди з кількох областей

Зоряна Скалецька. Фото - ТСН

Виїзне засідання спеціальної урядової комісії з питань охорони здоров’я проведуть у Рівному у понеділок, 7 жовтня. Про це Радіо ТРЕК стало відомо з власних джерел. Тепер цю інформацію підтвердили у Рівненській ОДА.

Повідомлялося, що

- Комісії такого рівня –  рідкість.

Ми припустили, що можливо «нова мітла планує щось по-новому мести», але опитані нами експерти не схильні очікувати в понеділок якихось «розносів» чи кадрових рішень.

Навпаки:

- На базі Рівненського Онкодиспансеру планують створити Північно-західний центр онкології. Принаймні, почнуть про це мову.

 

Збирають людей з кількох областей. Зі всіх областей Західної України. Навіть Чернівецька та Закарпатська будуть представлені.

Відомо, що запланована робоча зустріч в Рівненській ОДА на 15.30.

Ось що стало відомо з офіційного повідомлення адміністрації:

7 жовтня на Рівненщині працюватиме Комітет Верховної Ради України з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування

В рамках виїзного засідання народні депутати ознайомляться з роботою серцево-судинного центру, створеного на базі Рівненської обласної клінічної лікарні. Оглянуть роботу відділення інтервенційної радіології (рентгенохірургічний блок) (орієнтовно 11.30).

 

Після цього, близько 13.00, Комітет відвідає Рівненський обласний протипухлинний центр.

 

Потому, в облдержадміністрації відбудеться засідання Комітету ВРУ (каб.601). Початок – о 15.30. Засідання транслюватиметься онлайн — на сторінці ФБ та на YouTube-каналі Рівненської ОДА.

Не виключено, що головуватиме на згаданому виїзному засіданні комісії нова пані міністр охорони здоров’я Зоряна Скалецька

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень