У проблемних районах створили групу протидії видобутку бурштину

Спільну нараду для вирішення незаконного видобутку каміння провели у Сарненській прокуратурі

Шляхи протидії незаконному видобутку бурштину на території Сарненського, Рокитнівського, Володимирецького, Березнівського, Зарічненського та Дубровицького районів обговорили на оперативній нараді у Сарненській місцевій прокуратурі.

У нараді взяли участь працівники місцевої прокуратури, керівники районних відділів та відділень усіх правоохоронних та контролюючих органів, а також представники державної виконавчої влади, місцевого самоврядування, директори лісгоспів, Рівненського природного заповідника.

Окрім економічних збитків, правопорушеннями завдається значна екологічна шкода довкіллю. Встановлено випадки знищення старателями земель Рівненського природного заповідника та місцевих заказників. У зв’язку з цим дієвий державний контроль та протидія злочинним проявам у сфері надрокористування потребують активізації та вжиття додаткових узгоджених заходів.

За підсумками наради створено спільну робочу групу по протидії незаконному видобутку бурштину на території згаданих районів з числа працівників місцевої прокуратури, районних відділень поліції, лісової охорони, Рівненського природного заповідника та інспекторів з охорони навколишнього природного середовища. 

Крім того, під час наради вирішили встановити стаціонарні пости біля місць масового незаконного видобутку сонячного каміння та ліквідації негативного впливу на стан земель і лісу. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень