У понад п'яти з половиною тисяч рівнян зареєстрована вогнепальна зброя

Мешканці Рівного за два тижні місячника добровільної здачі зброї здали понад 20 вогнепальних одиниць - гладкоствольних рушниць, травматичних та газових пістолетів. Таким чином у понад 5,5 тисяч рівнян на сьогодні зареєстрована вогнепальна зброї.

Крім того, на обліку дозвільної системи Рівненського відділу поліції перебуває 841 власник газового пістолета, майже дві тисячі власиків пристроїв для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями, а також 83 — холодної зброї.

У поліції нагадують: громадяни, які добровільно здадуть зброю, боєприпаси та спецзасоби звільняються від кримінальної відповідальності. Більше того, в подальшому після оформлення відповідних документів вони мають можливість зареєструвати цю зброю.

Із питань добровільної здачі зброї необхідно звертатись в службу дозвільної системи Рівненського відділу поліції на  Пушкіна, 4, каб.21. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень