Чоловік поранив односельчанина із мисливської рушниці

Куля влучила в ногу

Напередодні у селі Переходичі Рокитнівського району між двома односельцями виник конфлікт. У результаті – молодий чоловік із вогнепальним пораненням госпіталізований до лікарні.

Про це повідомляє прес-служба нацполіції Рівненської області.

Майже опівночі біля сільського клубу, де на той час у розпалі була дискотека, зчинилася бійка, а згодом пролунав постріл. Таким чином в особистих неприязних стосунках між собою розбиралися напідпитку двоє місцевих мешканців. Аби з’ясувати все остаточно, 23-річний місцевий житель приніс з дому мисливську рушницю, із якої поранив 30-річного односельця.

Деталі розповідає прес-офіцер Нацполіції Рівненщини Ольга Олійник:

- Як пояснив винуватець події працівникам поліції, він хотів лише налякати свого супротивника та спочатку вистрелив угору. Але залагодити конфлікт не вдалося, бо між чоловіками знову зчинилася бійка, у результаті якої пролунав черговий постріл. Куля цього разу влучила в ногу односельчанину.

Із вогнепальним пораненням лівої ноги потерпілого госпіталізували в хірургічне відділення Рокитнівської центральної районної лікарні.

Зауважимо, що гладкостовольна мисливська рушниця марки «ІЖ-17» не зареєстрована у встановленому порядку. Зброю та гільзу 16 калібру правоохоронці вилучили та направили на експертизу.

За фактом хуліганства із застосуванням вогнепальної зброї правоохоронці відкрили кримінальне провадження. За скоєне 23-річному чоловікові загрожує до шести років позбавлення волі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень