У поліцію Рівного претендує 20 людей на місце

Понад чотири тисячі осіб вже подали анкети

На сьогодні у Рівному зареєстровували 4088 охочих працювати в поліції Рівного. У пункті прийому анкет зареєстрували 1792 заявки, онлайн анкети заповнили та надіслали 2296 осіб. 

Про це повідомляє прес-служба СЗГ УМВС України в Рівненській області.

Додамо, що з усіх претендентів оберуть лише 200 людей та сформують 21 патрульний підрозділ, який працюватиме у нашому місті.

Більшість охочих стати поліцейськими мешкає в Рівному. Серед претендентів - 65% анкет подали чоловіки.

Нагадаємо, набір у патрульну поліцію Рівного завершиться 27 жовтня 2015 року.

Працює багатоканальна «гаряча лінія» (0362) 67-92-22, де можна детальніше дізнатися про умови конкурсу. Також на сайті Міністерства внутрішніх справ можна зареєструватись, заповнивши онлайн-анкету.

Пункт прийому анкет від кандидатів на службу працює у робочі дні з 9 до 18 год за адресою: вул. Соборна, 3Д, м.Рівне (міський будинок культури).

Нагадаємо, 6 жовтня у Рівному розпочався набір до поліції. Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков до нашого міста так і не приїхав, хоча його візит анонсувала прес-служба міністерства.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень