Сьогодні патрульна поліція на вулицях Черкас

Презентація нової поліції відбудеться об 11:00 у приміщенні Черкаської обласної філармонії

Про це повідомили у прес-службі МВС України. У міністерстві кажуть, що участь у відборі може взяти будь-хто, не молодший 21 року і не старше 35:

Участь в конкурсі може взяти кожен громадянин України, незалежно від статі, віком від 21 до 35 років, який фізично розвинений, має водійське посвідчення не нижче категорії "В", не має судимостей, вільно володіє українською мовою та прагне змін.

У Кременчуці набір розпочнеться о 9:00, у приміщенні Міського палацу культури, та триватиме до 12 жовтня. У Полтаві - 23 вересня, о 9:00 у приміщенні Полтавської облради, триватиме до 14 жовтня.

Кандидат має подати анкету до приймальної комісії, пройти перевірку загального рівня знань та фізичної витримки (біг на 100 і 1000 метрів, підтягування для чоловіків та віджимання для жінок), пройти медогляд та психодіагностичний тест. Після чого майбутнього курсанта чекає співбесіда, теоретичне та практичне навчання, а після складання іспиту - відповідальна та перспективна робота.

Для складання анкети кандидат повинен мати при собі паспорт, ідентифікаційний код та посвідчення водія не нижче категорії "В".

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень