У Південній Кореї цього чекали 16 років. Кінець зради (ВІДЕО)

Дивна реклама, яку не зрозуміють у решті країн світу

Історія бере початок у 2004 році. Тоді всесвітньо відома марка готових сухих сніданків Kellogg's провела жартівливу маркетинг-кампанію в Південній Кореї. Мешканцям країни пропонували обрали «Президента подушечок» - проголосувати онлайн за шоколадні подушечки під назвою Chekkie, або за зелені Chaka зі смаком зеленої цибулі.

Компанія зробила ставку на дітей, які ненавидять зелену цибулю й мають обов’язково віддати свій голос за шоколадні пластівці.

Але буквально одразу стало зрозуміло, що Kellogg's мало що знали тоді про Південну Корею й Інтернет зокрема.

Корейці, як один, кинулися голосувати за зелені Chaka.

І кількість голосів, які корейці віддавали за зелені цибулеві пластівці, різко почала випереджати шоколадний смак. Навіть на 50 тисяч голосів. У цей момент компанія підчистила результати голосування. Пресі пояснили, мовляв, з «причин безпеки», й тоді перемогу здобули шоколадні подушечки.

Але корейці відчували себе обдуреними. У «Твіттері» навіть з'явився хештег #PrayForChex, що символізує боротьбу за справедливість і чесні вибори.

І ось через 16 років південнокорейський офіс Kellogg's вирішив реабілітуватися. Спочатку на офіційному YouTube-каналі компанії з'явилося коротке відео, де в тарілку з шоколадними пластівцями під корейську мелодію зі словами «Пробач, пробач, пробач») падає зелена цибуля. А згодом з'явився й повноцінний  ролик, зроблений з урахуванням усіх трендів мережі.

Тож у Південній Кореї таки будуть подушечки зі смаком зеленої цибулі Chaka від Kellogg's!

Зелені пластівці з'явилися в продажу 1 липня. Поки тільки в Південній Кореї. До речі компанія оголосила про пошук 50 добровольців для тестування нового дивного смаку, натомість охочих виявилося майже 15 тисяч!

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень