У парку Рівного тепер є слоненя. І це лише початок (ФОТО)

Воно з’явилося недалеко від одного з входів

Фото Любові Романюк

Зелене слоненя, сформоване з кущів туї, з'явилося біля кафе «Парк».

Директор міського об'єднання парків культури і відпочинку Андрій Черепанов каже, що так керівництво кафе відреагувало на його вимогу зробити це місце гарнішим:

Це наша вимога, а їхня ініціатива. У нас з директором кафе відбулася ділова зустріч, де ми прийшли до висновку, що там потрібно зробити гарніше місце, бо там один з основних входів у парк. Тобто я просив їх зробити менше щось: посіяти газон, посадити кущі. А вони пішли назустріч парку і навіть поставили таке файне слоненя.

За словами Андрія Черепанова, надалі він вимагатиме від усіх керівників закладів у парку робити так само. Бо одному парку важко свої господарські кошти витрачати на такі речі. Такий досвід Андрій Черепанов перейняв у харківського парку. Там адміністрація перед укладенням договору оренди землі з власниками кафе попереджає про те, які ландшафтні зміни і покращення вони мають зробити і передати на баланс парку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень