У найближчого до Путіна чиновника підтвердили COVID-19 (ФОТО)

Це його речник – Дмитро Пєсков

ФОТО з мережі

Речник Путіна на лікарняному.

Прессекретар російського президента Володимира Путіна – Дмитро Пєсков захворів на коронавірус. Про це повідомляє видання Сьогодні.

Дмитро Пєсков сам повідомив ЗМІ про свою хворобу.

Так, захворів. Лікуюся, – сказав Пєсков, додавши, що перебуває в клініці.


Видання зазначає, що він став найближчим до російського президента Володимира Путіна чиновником з COVID-19, про зараження якого повідомили в Кремлі.

В якому стані перебуває "права рука" Путіна, допоки невідомо. Сам Пєсков запевняє, що очно контактував зі своїм керівником понад місяць тому.

ФОТО з мережі

Захворіла і дружина Пєскова, фігуристка Тетяна Навка. У коментарі Daily Storm вона розповіла, що, швидше за все, саме чоловік "приніс" коронавірус додому:

Вся сім'я сиділа в суворій ізоляції. Мій чоловік працював. У зв'язку із цим є тільки одна теза, що, швидше за все, це від нього, бо він перший захворів. Він приніс з роботи, - цитує її видання.
 

Станом на 12 травня у Росії підтверджено 232 243 випадки зараження. Тепер вона посідає друге місце у світі. Більше лише в США – 1,34 млн. При цьому більша частина всіх пацієнтів з COVID-19 у РФ припадає на Москву.

Наразі відомо, що Володимир Путін перебуває у державній резиденції на підмосковній Рубльовці, звідки веде відеоконференції з урядом і очільниками регіонів.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень