На Хмельницькій АЕС виявили нові випадки хвороби серед працівників

Загалом на території Нетішинської ОТГ підтверджено 48 випадків covid-19

За повідомленням штабу з координації роботи з проведення карантинних, профілактичних та протиепідемічних заходів щодо запобігання поширенню коронавірусу, станом на 12 травня на Хмельницькій АЕС підтверджено 12 випадків захворюваності на COVID-19.


Наразі продовжується тестування контактних осіб та здійснюються усі необхідні заходи щодо запобігання поширенню коронавірусу.

Загалом у Нетішині підтверджено захворювання на COVID-19 у 48 осіб, серед яких 9 дітей, 12 працівників ХАЕС. З них, 13 осіб знаходяться на лікуванні у Хмельницькій інфекційній лікарні, 1 особа – в Славутській центральній районній лікарні, 34 особи – на самоізоляції.

Встановлено 126 контактних осіб та 5 осіб знаходиться під підозрою. За минулу добу – 3 нових зареєстрованих випадки захворювання на COVID-19. За дві доби відібрано 98 біоматеріалів для проведення ПЛР тестів. Проводяться усі необхідні дезінфекційні заходи. Лабораторні дослідження тривають.

На території Нетішинської міської ОТГ знаходиться 193 осіб на самоізоляції, 2 особи – на обсервації. На сьогодні завершився період самоізоляції у 434 осіб.

На Хмельницькій АЕС, станом на 11 травня, на лікарняних з хворобою ГРВІ перебуває 10 осіб.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень