«У нас у закладі зараз – просто Крим № 2», – лікар пологового будинку Рівного

Він виступив від імені колективу сьогодні на сесії міськради

Акушер-гінеколог міського пологового будинку Рівного Вадим Стасюк (на фото вгорі) звернувся до міського голови Володимира Хомка, начальників обласного управління охорони здоров’я Юрія Осіпчука та міського - Віктора Іськіва з проханням розібратися з ситуацією у їхньому закладі, яка виникла у зв'язку з виборами головлікаря:

У нас зараз в пологовому будинку відбувається просто жах, просто свавілля. Працювати звичайні лікарі і середній медперсонал просто не можуть спокійно, тому що відбувається залякування.

 

Відбуваються підлаштовані вибори. І просто відбувається Крим №2, коли люди вдома на кухні плакали за Україною, співали гімн, але за українським прапором на міськраду не полізли.

 

В чому справа? 90 відсотків персоналу підтримують попереднього головного лікаря Сергія Сулімовського.  

Стасюк перелічив досягнення пологового будинку за сім років керівництва Сулімовського: створені нові підрозділи закладу, без яких, за його словами, досі було важко, прийшло на роботу чимало молодих лікарів, причому без хабарів, вони не перекладають папірці, а їх навчають працювати старші колеги.

Також лікар заявив, що в нього в руках є документ на підтвердження підтримки Сулімовського колективом. Він підписаний тими, хто не побоявся за екс-головлікаря заступитися.

Окрім цього, Стасюк закликав подумати про імідж пологового будинку:

Подумайте про імідж пологового будинку. До нас уже жінки бояться йти народжувати. І як в.о. головлікаря навіть тимчасово може бути людина, на яку відкрито три кримінальні провадження?

 

Припиніть цей жах. Ми хочемо нормально працювати.

 

Наші новини у Тelegram 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень