У медзакладах Рівного – черги через укладання декларацій з лікарями

Хоча сама процедура займає не більше 10 хвилин для однієї людини

Фото ілюстративне

Причиною утворення черг стає те, що люди приходять укладати декларації за всіх членів своєї родини відразу. Про це на засіданні міськвиконкому Рівного повідомив начальник міського управління охорони здоров’я Віктор Іськів:

Насторожуємо лікарів головних, щоб такого не робили. Тому що один пацієнт повинен приходити і тільки за себе підписувати декларацію.

 

Зазвичай, і я особисто бачив, що приходить людина і з усієї сім'ї приносить паспорти, щоб укласти декларації. Це займає більше часу, створюються зайва черга і незадоволення людей. Через це просимо, щоб все-таки індивідуально приходити і укладати угоди.

Що стосується тих людей, які не можуть через стан здоров'я прийти до медзакладу, щоб оформити декларацію, то до них, пообіцяв Віктор Іськів, чи уповноважені представники, чи лікарі прийдуть додому.

Як підписати з лікарем декларацію, ми писали тут.

Стеж за нашими новинами у  Telegram

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень