У лісі під Білоруссю кілька діб жили… вихователі (ФОТО)

Вчилися і працювали

Завершився Всеукраїнський семінар-тренінг вихователів (виховників) «Джура-Прикордонник» на Рівненщині, що проходив в с.Осницьк Рокитнівського району.

Учасниками семінару стали 60 виховників з 15 областей України.

Захід проходив у форматі наметового містечка.

Впродовж трьох днів учасники мали можливість познайомитися, поглибити знання про принципи організації та проведення гри, обмінятися досвідом та насолодитися чарівною природою Рівненщини, повідомила представниця обласного управління молоді та спорту Наталія Чигир:

- Тож учасники Всеукраїнського семінару-тренінгу мали нагоду на практиці спостерігати як організовується та проводиться гра.

В рамках семінару-тренінгу керівник відділу Національно-патріотичне виховання Мінмолодьспорту Микола Ляхович презентував інформаційно-просвітницькі матеріали учасникам семінару, їх також отримали й учасники регіонального етапу гри.

Серед іншого, учасники семінару мали змогу попрактикуватися

на заняттях з тактичної медицини, вивчити методики проведення козацьких забав і поспостерігати за роботою прикордонної кінологічної служби.

Особливістю семінару-тренінгу стало те, що він проводився паралельно з регіональним етапом Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), учасниками якого були рої з Дубровицького, Зарічненського, Рокитнівського районів Рівненської області та Олевського району Житомирської області.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень