У Китаї відкрили найкрасивішу у світі книгарню (4 ФОТО)

У місті Ханчжоу відкрилася дизайнерська книгарня Zhongshuge. Проект представила шанхайська дизайн-студія XL-Muse.

Магазин розташований в одному з торгових центрів Ханчжоу біля річки Цяньтан і займає територію в 1000 кв. метрів. Проте, автори проекту розробили магазин таким чином, щоб здавалося, що він займає значно більше простору. Для цього вони розмістили в ньому кілька колон, а на стелі повісили дзеркала, які візуально роблять приміщення вищим.

Крім того, в магазині представлений ​​унікальний дитячий майданчик, який розміщується на книжкових полицях. На відміну від інших частин магазину, де домінують чорний і білий кольори, у дитячому відділі все розфарбоване в яскраві кольори, а полиці складені у вигляді американських гірок, конячок і кораблів.

За словами авторів, вони хочуть показати, що світ книг - це особливий всесвіт, де кожен почуватиметься вільно й невимушено. Крім того, створення подібного магазину - найкраще підтвердження того, що книги ніколи не перестануть користуватися популярністю.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень