У Китаї розпочинається саміт "Великої двадцятки"

Світові лідери з’їжджаються до китайського Ханчжоу на саміт країн "Великої двадцятки", який проходитиме 4-5 вересня.

У Китаї вже відбулась низка двосторонніх перемовин, зокрема президент США Барак Обама зустрівся з прем’єр-міністром Великої Британії Терезою Мей.

Як повідомляє УНІАН, на спільній прес-конференції з пані Мей Барак Обама пообіцяв і далі чинити опір російській агресії в Україні.

"Ми союзники в НАТО, і ми сприймаємо світ однаковим чином. Ми продовжимо чинити опір російській агресії в Україні. Ми продовжимо протидіяти кіберзагрозам. Ми і надалі старанно працюватимемо для викорінення терористичних мереж і співпрацюватимемо, щоб знищити ІДІЛ", - зауважив Обама.

Планується, що на полях саміту окремі зустрічі з Володимиром Путіним можуть провести канцлер Німеччини Ангела Меркель та президент Франції Франсуа Олланд, обговоривши конфлікт на Донбасі.

Володимир Путін мав намір провести зустріч у "нормандському форматі" за відсутності України, проте європейські лідери не погодились на такий варіант.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень