У Корці планують збудувати новий лікувальний корпус

На території обласної фізіотерапевтичної лікарні

На території медзакладу розташована будівля, яка перебуває в аварійному стані. Тож інвестор хоче викупити 10 соток землі і побудувати там нове приміщення.

Для цього необхідно розділити земельну ділянку на дві частини – одна залишиться у власності обласної ради, а іншу купить інвестор.

Бо відновити будівлю неможливо, говорить головний лікар Корецької обласної лікарні відновного лікування Анатолій Миронець.

Ні цій ділянці приміщення 19 століття. Там свого часу була бухгалтерія, каса, складські приміщення. Ми думали, що ми його самостійно відремонтуємо. Але будівля ремонту не підлягає. Тож треба, щоб хтось його зніс і побудував новий лікувальний корпус.

Члени постійної комісії з питань аграрної політики, земельних відносин та розвитку села на чолі з заступником голови Рівненської ОДА Світланою Богатирчук-Кривко підтримали таке рішення, з умовою, що цільове призначення земельної ділянки не зміниться:

Я завжди за те, щоб інвестори брали і щось робили. Є у людей гроші - нехай беруть і роблять. Нехай будують і створюють хороші умови. Але цільове призначення землі ми не змінюємо, бо це землі оздоровчого характеру.

Однак, чи проведуть розподіл землі, щоб надалі провести процедуру аукціону, вирішать депутати обласної ради на найближчій сесії.

Фото РівнеВечірнє

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень