«В обласній дитячій лікарні — ні в'їзду, ні виїзду», — рівнянин

Чоловік поскаржився, що не може заїхати на територію

У Рівненській обласній дитячій лікарні не можна потрапити до травмпункту на автомобілі. На це поскаржився наш слухач Олександр Новак. Він віз до лікарні свою племінницю з травмованою ногою:

Я віз племінницю, в неї травма ноги. Віз її в травмпункт. При заїзді через основні ворота до дитячого травмпункту - ворота закриті, на територію не запускають. Написано, що заїзд - лише з території обласної лікарні. А там кажуть, що поставлять два піддони тротуарної плитки. Тож виходить, що заїхати можна лише через центральний вхід, лише на швидкій. Ні в'їзду, ні виїзду. 

Зрештою, чоловіку відкрили центральні ворота. Однак, за його словами, охорона сказала, що не пускає автомобілі, окрім швидких.

Це підтверджує заступник головного лікаря дитячої лікарні Анатолій Кирилюк. Медик пояснює, що нині на території медзакладу тривають роботи зі влаштування благоустрою:

Проводяться ремонтні роботи по благоустрою для людей. На жаль, незручності нині є. Спеціально закрили центральні ворота, бо там ремонт. Написали на воротах, що заїзд - із території обласної лікарні. Можливо, чоловік десь на території лікарні заблукав, чи заїхав не туди, але під’їзд є.

За словами Анатолія Кирилюка, роботи планують завершити за кілька місяців. Тоді й зникнуть пов’язані з цим незручності.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень