На Рівненщині військових хочуть помістити у колонію

І вчора представники Збройних Сил оглянули приміщення і територію виправного закладу

Командувач сухопутних військ Збройних Сил України Сергій Попко та командир військової частинпи А1519 у Дубні Олег Безруков разом з міським головою Дубна Василем Антонюком відвідали вчора Дубенську колонію для неповнолітніх.

Розповідає міський голова Дубна Василь Антонюк:

Їх зацікавила територія колонії, оскільки вона компактна, має комунікації, не потребує капіталовкладень і цілком підходить, щоб її можна було використовувати під одну з війcькових частин сухопутних війcьк Збройних Сил України. І генерал, командувач Сухопутних військ учора побачив усі ці переваги. Він був на території, обходив усі приміщення і зробив для себе висновок, що вони готові перейти.

За словами Василя Антонюка, у колонії не залишилося тих, хто відбуває термін покарання. Їх перевели в інші заклади. Вивезли звідси також всі меблі. І залишилося у колонії лише 18 працівників охоронної служби.

Тож військові можуть легко переселитися. Але їм ще треба посприяти у цьому на державному рівні.

І вже депутатське звернення з цього приводу направили міністрам оборони та юстиції депутати Верховної Ради Олександр Дехтярчук, Ірина Луценко та Оксана Бліозір:

Василь Антонюк каже, що у колонію хочуть переселити одну з новостворених військових частин, яка дислокується на Рівненщині. Їй раніше пропонували зайняти приміщення колишньої військової частини у Славуті на Хмельниччині. Але те приміщення близько 20 років не використовувалося, тож перебуває у поганому стані.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень