У Клевані ледь не згорів чоловік

Його врятували надзвичайники

29 січня о 22:42 в чергову службу Головного управління ДСНС у Рівненській області надійшло повідомлення про пожежу в приватному господарстві смт. Клевань Рівненського району, на вулиці Л.Українки.

За вказаною адресою негайно виїхав черговий караул 4-ї державної пожежно-рятувальної частини. На місці події з’ясувалось, що горить одноповерховий житловий будинок, за свідченням сусідів, в середині будинку можуть знаходитися люди. Рятувальники в складі  ланки газодимозахисників оперативно провели розвідку, в ході якої в одній із кімнат знайшли 43-річного господаря будинку. Чоловіка винесли на свіже повітря, та передали працівникам «швидкої».

Завдяки професійним та оперативним діям вогнеборців о 23:06 пожежу було локалізовано, а о 00:02 повністю ліквідовано, чим вдалося запобігти розповсюдження вогню на весь будинок. Внаслідок пожежі пошкоджено житлову кімнату, меблі та речі домашнього вжитку.

Обставини виникнення пожежі, її причину та обсяги збитків наразі з’ясовують фахівці.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій вкотре закликають громадян дбати про належний протипожежний стан власних помешкань та дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки в побуті.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень