У Харкові – масова бійка через маски – в Метро (ВІДЕО)

«Треба бути в масці!»

[media=188268]

У Харкові в метро сталася масова бійка між пасажирами і працівниками підземки через відмову одного з чоловіків одягнути маску, як того вимагають карантинні правила.

Інцидент зняли на відео очевидці, після чого ролик пішов у мережу.

Бійка у вагоні виникла, коли поїзд слідував від станції «Холодна гора» у бік станції «Південний вокзал». Про це повідомили на Telegram-каналі «Труха».

Зазначається, що пасажирові без маски зробили зауваження, на що пішла досить агресивна реакція. Чоловік у грубій формі відмовився одягати засіб захисту і накинувся з кулаками на двох працівників метрополітену, а пізніше і на інших людей.

Деякі пасажири намагалися розборонити забіяк, інші ж приєдналися до з'ясування стосунків, штовхалися і завдавали ударів руками та ногами.
 

Одна з пасажирок – жінка також без маски – вступилася за бешкетника і почала «читати лекцію» про те, що вірусу не потрібно боятися. Також вона наполягала, що ніхто не має права вказувати громадянам, що робити.

Інцидент викликав у мережі гарячі обговорення та масу коментарів. Юзери нагадують про те, що через непросту епідеміологічної ситуації з коронавірусом в Україні знову можуть закрити громадський транспорт, а це відіб'ється на всіх.

[media=188270] [media=188267] [media=188266] [media=188265] [media=188269]

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень