У четвер у Рівному — День жалоби

У зв'язку з загибеллю військового на сході

Завтра у Рівному поховають молодшого сержанта Віктора Пруського, учасника операції об'єднаних сил. 49-річний боєць загинув у понеділок внаслідок вибухової травми, несумісної з життям.

Згідно з розпорядженням міського голови Рівного, у день поховання у місті Рівному 12 грудня оголошено День жалоби.

 

На будівлях комунальних підприємств, установ та організацій міста розпорядилися приспустити Державні Прапори з траурними стрічками.

Підприємствам, установам та організаціям міста, незалежно від форм власності, рекомендували обмежити звучання музики та проведення розважальних заходів, йдеться у повідомленні Рівнеради. 

Зауважимо, що сьогодні тіла трьох загиблих у понеділок на Донбасі військових повезуть додому. Крім рівнянина серед загиблих - двоє з Волинської області. Наймолодшому лише 22 роки.

Волонтери просять усіх, хто має можливість, зустріти рівненського воїна на «Сокарі», волинських бійців - на Цуманському кільці. Деталі щодо часу доправлення тіл повідомлять згодом. 

ОНОВЛЕНО: Похорон військовослужбовця у Рівному перенесли на п'ятницю, 13 грудня.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень