Тіла загиблих військових, серед яких рівнянин, сьогодні відправлять додому

Час прибуття поки невідомий

Тіла загиблих у понеділок на Донбасі військових сьогодні повезуть додому. Про це повідомляє у себе на сторінці Тетяна Мавка.

Друзі, орієнтовно завтра вранці тіла загиблих 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, молодший сержант Андрій Войтович, молодший сержант Віктор Пруський, старший солдат Сергій Сирота  з Луганщини виїдуть на Рівненщину та Волинь.

Тримаємо контакт з рівненським волонтерами  та з дружиною загиблого Світланою Войтович. Коли знатиму точний час приїзду на Волинь і Рівненщині, проситиму усіх, хто має можливість рівнян і волинян зустріти рівненського воїна на «Сокарі», волинських бійців на Цуманському кільці та провести їх.

Поки детальної інформації не маю.
Очікую завтрашнього ранку

Нагадаємо, що серед загиблих є рівнянин. Це Віктор Пруський, йому було 49 років.  Відомо, що у Рівному у чоловіка залишилася мати та сестра.  Він і двоє його полеглих побратимів – службовці 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого. Як повідомив начальник пресцентру ОК «Захід» Анатолій Прошин, інші двоє вояків з  з Волині. Наймолодший – 1997 року народження.

Рівнянин Віктор Пруський загинув вчора близько 19.20 внаслідок вибухової травми несумісної із життям. Усі троє підірвалися на невідомому вибуховому пристрої. Дату поховання стане відомо коли узгодять час повернення тіла бійця додому. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень