У жінок – в різних кінцях світу – продовжують збільшуватися груди від щеплення Pfizer (ФОТО/ВІДЕО)

Тепер і в Норвегії. Розробники вакцини не заперечують, що таке – можливо, але…

Першою про подібний ефект повідомила на весь світ 18-річна Elle Marshall з Америки.

Вона пройшла вакцинацію від коронавірусу і з часом публічно пораділа несподіваному ефекту від ін’єкції Pfizer у TikTok. За словами блогерки, після вакцинації її груди збільшилася на два розміри.

«Все життя у мене був перший розмір, а Pfizer збільшив його до третього», — похизувалася Ель Маршалл

Це її відео стало вірусним і швидко набрало понад 1,6 мільйона переглядів. На нього звернуло увагу британське видання The Sun.

З’ясувалося, що Маршалл не єдина, хто зіткнувся з незвичайним побічним ефектом вакцини. Принаймні в коментарях під роликом жінки та дівчата почали масово розповідати про аналогічну дію Pfizer.

«Я довго не могла зрозуміти, що зі мною»,

«Вау, я не одна»,

«Зі мною сталося те ж саме!» — висловлювалися користувачі мережі.

Як повідомляє видання The Sun, загалом понад 13 000 жінок заявляють про зміну менструального циклу після отримання щеплень від коронавірусу.

Однак, доктор Сара Джарвіс каже, що зміна розміру грудей та менструальних циклів є «майже напевно прикладом ефекту плацебо».

Тим паче, що проблеми з менструальними циклами трапляються у жінок досить часто – без жодних вакцинацій.

 

Розробники Pfizer загалом висловлюються у подібному ключі, але тепер звістки про збільшення розміру грудей у жінок раптом почали надходити із Норвегії.

Скандинавські красуні почали скаржитися на дивний симптом після щеплення.

Там у деяких жінок після щеплення вакциною Pfizer почали рости груди, повідомляє портал NRK. На це в соціальних мережах скаржаться десятки мешканок Норвегії.

«Мені знадобився бюстгальтер на цілий розмір більше, це свого роду – криза для мене», - розповідає Емма з Осло.

Лікар Хайнріх Бакманн зазначає, що це, швидше за все, пов'язано з розширенням лімфатичних вузлів – так організм реагує на введення препарату. Імунітет мобілізує всі сили, тому все в порядку. Бакманн запевняє, що це тимчасове явище.

Представник Норвезького агентства лікарських засобів Стейнар Мадсен зазначив, що він чув про подібний побічний ефект у американок.

У приблизно 10% вакцинованих жінок після введення першої дози препарату збільшувалися лімфатичні вузли, через що виникає відчуття, що груди збільшилися.

 

Тут хвилюватися нема про що – через кілька днів все проходить.

Представництво компанії Pfizer в Норвегії відзначило, що про такий побічний ефект не чуло, але й не виключає, що він може мати місце.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень