У Тульчині неадекват пограбував дітей, які збирали гроші для ЗСУ: розплата прийшла миттєво (ФОТО)

Поліцейські почули дитячий крик про допомогу

У Тульчині п'яний чоловік нахабно пограбував дітей, які збирали гроші на підтримку українського війська. Зловмисника вдалося виявити та затримати вже через кілька хвилин. Про це 19 серпня передали в прес-службі поліції Вінницької області.

Фігуранту вже повідомили про підозру у вчиненні злочину. Тепер 39-річному чоловікові, жителю Брацлава, загрожує тюремний термін до 10 років.

Сам інцидент стався напередодні.

 

Поліцейські під час патрулювання вулиць почули дитячий крик про допомогу.

 

Прибувши на місце, вони з'ясували, що невідомий чоловік підійшов до малечі та зухвало просто відібрав у них гроші з картонної коробки.

Хлопчики збирали ці кошти для ЗСУ, і надалі мали намір передати місцевим волонтерам, які допомагають захисникам України на передовій.

— Діти описали свого нападника працівникам поліції. Вже за кілька хвилин правоохоронці помітили схожого за прикметами чоловіка та затримали його, - розповіли правоохоронці.

Зараз підозрюваний перебуває в СІЗО. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу, додали в поліції.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень