У Рівному затримали нічних грабіжників, які викрали понад мільйон гривень (ФОТО)

Їм повідомили про підозру

У Квасилові 20-річні чоловіки пограбували 60-річного місцевого жителя. Сталося це ще на початку липня, однак затримали грабіжників вдалося не відразу.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Рівненщини, 60-річний водій вантажівки їхав велосипедом на стоянку, де знаходився автомобіль. При собі він мав сумку, у якій було 1 200 000 гривень. Гроші він  отримав від підприємця для купівлі худоби. 

 

Дорогою його зустріли двоє чоловіків у темному одязі з прикритими обличчями, які, застосувавши силу, відібрали сумку й зникли у невідомому напрямку, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненщини.

З місця події поліцейські вилучили фрагменти пакету та одягу, а також 103 400 гривень, які під час шарпанини потерпілий встиг вихопити у зловмисників. Так, грабіжникам вдалося заволодіти 1 096 600 гривень.

Напередодні поліцейські розшукали автомобіль, яким користувалися молодики.

Грабіжниками виявилися 20-річні жителі обласного центру, які працювали на підприємстві разом із потерпілим.

Під час обшуку з авто вилучили майже 290 тисяч гривень. Обшуки провели також за місцем проживання грабіжників. В одного виявили та вилучили 382 тисячі гривень, а в іншого — 50 тисяч гривень та 300 доларів США.

20-річним молодикам повідомили про підозру. Їм загрожує від 8 до 13 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень