Дзвонять не шахраї: Рівнянам назвали номер телефону, якого не варто боятися та блокувати

Мешканцям понад 80 багатоповерхівок нагадуватимуть про оплату житлово-комунальних послуг

Фото з мережі
Фото з мережі

Шахрайство – доволі поширений метод видурювання грошей або майна. Відомо, що аферисти «працюють» від імені багатьох благодійних організацій, приватних та навіть державних компаній.

Нещодавно ми повідомляли, що вони «заробляють» і від імені ТОВ «КК «БУДСЕРВІС», та це не так.

Радіо ТРЕК вдалося з’ясувати, хто та чому телефонує рівнянам, які не  мають жодних угод з «КК «БУДСЕРВІС», та від імені товариства просять сплатити рахунки за послуги.

ТОВ «КК «БУДСЕРВІС» – це управляюча компанія з центром у місті Кременчук, яка «зайшла» у Рівне наприкінці 2019 року на конкурсній основі.   Заступник начальника житлового відділу УЖКГ Олександр Колесник пояснив, що коли не всі рівненські багатоповерхівки об’єдналися в ОСББ, міська рада вирішила провести конкурс визначення управителів необ’єднаних багатоповерхівок.

Оскільки закон дозволяв, щоб в Рівному працювала управляюча компанія з центром в іншому місті, одним з управителів обрали «Місто для людей Кременчук», яку згодом перейменували на «КК «БУДСЕРВІС».

У товаристві повідомили, що усі номери, на які телефонують та надсилають смс-повідомлення, отримують з бази аварійно-диспетчерських служб управителів. До того ж отримують ці номери абсолютно законним шляхом.

Телефонні дзвінки, як і смс-повідомлення з нагадуванням про необхідність сплати заборгованості за надані житлово-комунальні послуги, є лише заходами, направленими на погашення накопичених населенням боргів, – зауважили у товаристві.

Як потрапляють номери не клієнтів до бази аварійно-диспетчерських служб?

Усе дуже просто. Якщо з вашого номера хтось хоча б раз у житті телефонував до аварійно-диспетчерської служби, то номер автоматично вносять у базу даних.

Як бути з дзвінками з проханням оплатити рахунки «БУДСЕРВІСу», якщо ви не їх клієнти?

Директор ТОВ «КК «БУДСЕРВІС» у Рівному Тарас Ромчук розповів, що наразі працюють над врегулюванням усіх неточностей з базою номерів та вже у серпні про оплату послуг нагадуватимуть виключно своїм клієнтам.  

До речі, у Рівному є 83 будинки, які обслуговує ця управляюча компанія. А сума боргу  мешканців багатоповерхівок перед компанією становить 3 млн грн.

Тож дзвінки з нагадуванням про оплату послуг, а особливо з номера: +380 737 775 473, ігнорувати не варто. Телефонуватимуть точно не шахраї.

 

Просто рівнянам, які заборгували за послуги товариства, вкотре нагадають про важливість своєчасно сплачувати житлово-комунальні послуги та не накопичувати борги, адже після перемоги їх все одно доведеться повертати.

Крім того, ТОВ «КК «БУДСЕРВІС»  має свою гарячу лінію, на яку можна телефонувати у разі виникнення будь-яких питань щодо оплати або отримання послуг: +38 067 400 64 75.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень