Чоловік у соціумі має бути – Лев, а вдома – Ягня: Сімейний психолог пояснив ідеальну схему стосунків (ВІДЕО)

«Чоловіки повинні бути підкаблучниками»

Сатья Дас (Сергій Яковлєв) – відомий російський психолог, який народився у Дніпрі. Зараз він популярний експерт у сімейній психології. За його блогом стежать мільйони людей у різних країнах. Під час повномасштабного вторгнення росії Сатья Дас вперше відвідав Львів, де провів свою лекцію.

Днями з’явилося його відео про ідеальну схему стосунків. Сатья Дас каже, що чоловіки повинні бути підкаблучниками. Але з поправкою:

Треба бути чоловіку підкаблучником.

 

Тобто, у соціумі – Лев, вдома – Ягня.

 

Якщо навпаки, це погано. Коли чоловік у соціумі Ягня, а додому приходить нереалізований Лев, то ця сім’я приречена, каже Сатья Дас.

Психолог - прихильник патріархальних поглядів, типу: «Чоловік веде, задає ритм сім’ї». Але у більшості своїх відео Сатья Дас каже, що ця теорія можлива лише, коли чоловік вміє думати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень