«У січні одружився, через місяць загинув»: Рівне втратило трьох героїв

Вічна пам'ять полеглим Героям!

Відразу із трьома Героями попрощається завтра Рівне — Романом Шепелевичем, Костянтином Шахом та Олександром Костарєвим.

Роман Шепелевич отримав повістку наприкінці вересня 2023 року. Після навчання на полігоні, Романа направили служити на Харківщину. Наприкінці січня, коли приїхав у відпустку на кілька днів, офіційно одружився з коханою Владиславою.

  • Та на жаль, вже за місяць родина отримала сумну звістку. 28 лютого 27-річний солдат Роман Шепелевич загинув внаслідок ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання на Харківщині...

Костянтин Шах відслужив строкову службу в армії у прикордонних військах. У березні 2022 року його мобілізували до війська. За цей час пройшов практично усі гарячі точки: був у Вугледарі, довгий час — на Авдіївському напрямі, за тим його перевели на Лиманський напрямок.

  • 54-річний солдат Костянтин Шах загинув 29 лютого під час виконання бойового завдання внаслідок мінометного обстрілу на Донеччині...

Олександр Костарєв у 2016 році підписав контракт зі Збройними силами України. Відтоді присвятив своє життя службі українському народові. Професійний військовий зустрічав ворога з перших днів повномасштабного вторгнення. Пройшов чимало гарячих точок.

  • 33-річний сержант Олександр Костарєв загинув 1 березня року під час виконання бойового завдання внаслідок ворожого обстрілу на Донеччині...

Прощання із Героями відбудеться сьогодні, о 10.00 на майдані Незалежності. Поховають їх на кладовищі «Нове».

Джерело: Рівненська міська рада 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень