Донечка народиться вже без батька… У Рівному прощатимуться з Героями

Обидва загинули у Запорізькій області

Рівне прощатиметься з найкращими синами України. В останню путь проведуть полковника Володимира Целуйка та старшого солдата Олександра Кириченка.

Володимир Целуйко народився у Балаклії на Харківщині. Закінчив Харківський національний університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба.

Кадровий військовий віддавав всього себе захисту країни. Тож був у найгарячіших точках із перших днів — спершу зони проведення антитерористичної операції у 2014 році, а за тим і у 2022-му після початку повномасштабного вторгнення. У нього залишилося троє дітей: 7-річний Даниїл, 22-річна Анастасія та 25-річна Дарія.

44-річний полковник Володимир Целуйко загинув 19 жовтня 2023 року в результаті ворожого обстрілу ударним БПЛА під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Розівка Запорізької області.

Олександр Кириченко народився у селі Перемишель на Хмельниччині. Працював водієм, спершу кермував автобусом по Україні, а також за кордоном. В зону АТО пішов добровольцем у 2014 році.

Олександр має 7-річного сина від першого шлюбу. В новому шлюбі мріяв аби у них з дружиною народилася донька. Востаннє з дружиною Антоніною бачилися у столиці, ще 10 серпня. Олександр тоді вже знав про вагітність дружини, але донечка народиться уже без нього.

33-річний старший солдат, водій Олександр Кириченко загинув 19 жовтня 2023 року поблизу населеного пункту Зорівка Запорізької області, внаслідок атаки противником ударним БПЛА.

Прощання із Героями відбудеться завтра, 21 жовтня, об 11.00 на майдані Незалежності у Рівному.

 

Поховають Володимира Целуйка на кладовищі «Нове», а Олександра Кириченка - на рідній Хмельниччині.

 

Повідомляє міська рада Рівного

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень