Загинули на Запорізькому напрямку. У Рівному ховатимуть одразу трьох Героїв

Вони повертаються додому, аби знайти вічний спокій

У четвер 5 жовтня у Рівному проведуть в останню путь одразу трьох захисників.

Дмитро Ботан, Володимир Крижановський та Владислав Кисіль загинули на Запорізькому напрямку.

Дмитро Ботан перебував у Польщі на момент початку повномасштабного вторгнення. Його дружина та донька тоді були у свекрів на Херсонщині. Заради них і визволення Херсонщини Дмитро вже 28 лютого 2022 року став на захист Батьківщини.

Життя зв'язківця розвідувальної роти обірвалося під час виконання бойового завдання внаслідок обстрілу противника поблизу населеного пункту Оріхів Запорізької області. Дмитру назавжди 34 роки.

35 річний Володимир Крижановський жив і працював у Рівному. Рано втратив матір та рідну сестру. Він добровільно став на захист країни, і зателефонував рідним вже коли проходив підготовку на Житомирщині.

Близько року Володимир віддано стояв на захисті країни та віддав власне життя за рідну землю.

Солдат Володимир Крижановський загинув 22 вересня 2023 року в результаті артилерійського обстрілу в Запорізькій області.

Владислав Кисіль був членом громадської організації РОВО «Побратими Рівне», які з 2017 року брали участь в гуманітарному проєкті «На Щиті». Пішов воювати добровільно, пройшов навчання у Британії, по поверненню пройшов ряд спеціальних підготовчих курсів отримав диплом розвідника ССО.

У вересні цього року Владислава Кисіля нагородили почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України «Золотий хрест». А 3 жовтня 2023 року Владислава нагородили «Хрестом за мужність», на жаль, посмертно...

28-річний Владислав Кисіль, 2 жовтня 2023 року загинув, отримавши мінно-вибухове поранення несумісне з життям на Запорізькому напрямку.

Прощання з Героями відбудеться о 10:00 на Майдані Незалежності завтра, 5 жовтня. Поховають їх на кладовищі «Нове».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень