У Рівному жінка померла після операції на щитовидці: суд виправдав лікаря

Без мами залишилось двоє діток

Суд виправдав анестезіолога Рівненської обласної лікарні, обвинуваченого у неналежному виконанні професійних обов’язків. Йдеться про випадок, який стався у медзакладі влітку 2020 року.

39-річній жінці зробили планову операцію на щитоподібній залозі, а за кілька годин вона почала задихатися, серце зупинилося, пацієнтка впала в кому і померла.

Двоє дітей лишилися без матері. Родина померлої звинуватила чергового лікаря, який відправив до жінки інтерна. Врятувати пацієнтку не вдалося.

Майже через два роки після трагедії лікарю повідомили про підозру.

Проте вироком суду від 6 червня його виправдали.

У суді чоловік заперечив свою провину, повідомив, що він не був черговим лікарем по всьому медзакладу і надавав невідкладну допомогу тяжким пацієнтам у своєму відділенні.

Тож суд визнав медика невинним, а позов про відшкодування рідним понад 1,5 мільйона гривень моральної та матеріальної шкоди залишив без розгляду. У коментарі Радіо Трек пресслужба прокуратури повідомила, що вони подаватимуть апеляцію.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень