У Рівному встановлять сотню пожежних гідрантів

Місто виграло грант

Сотню наземних гідрантів встановлять у Рівному впродовж двох років. Їх встановлення профінансують коштом програми співробітництва Рівного та Любліна, йдеться про майже 14 мільйонів гривень. Частка співфінансування з місцевого бюджету складе тільки 10%.

Рятувальники уже визначили місця, де доцільно встановити пожежні гідранти, та вивчили технічну можливість їх розміщення.

Зауважимо, на вулицях Рівного є близько 900 підземних гідрантів, втім, часто на точках забору води виявлять припарковані авто. Встановлення зовнішніх гідрантів полегшить рятувальникам забір води.

До слова перший і поки єдиний зовнішній гідрант у Рівному встановлено на перетині вулиць Гетьмана Полуботка та Гетьмана Мазепи в лютому 2023 року.

Депутати міської ради схвалили це рішення, тож гідранти будуть встановлювати у 2024-2026 року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень