У Рівному врятували «казковий» гараж

Його виключили з переліку об’єктів, які підлягають знесенню

Гараж з казковими малюнками на Княгині Ольги у Рівному не знесуть. Принаймні поки що.

У Рівному працює комісія щодо ліквідації незаконно встановлених тимчасових споруд, як то металевих гаражів, «черепашок» та торгових кіосків, які захаращують громадський простір. Наразі демонтажу підлягає понад сотня об’єктів.

Проте гараж на Княгині Ольги поблизу 23-го будинку зі списку члени виконкому виключили. Власник гаража кілька років тому розмалював його та оздобив дитячий майданчик поруч, тож місцеві жителі не проти такого сусідства й взялися відстоювати свій двір.

Зокрема увагу на це звернула депутатка міської ради Галина Кульчинська, до якої звернулися мешканці двору через побоювання, що їхній затишний куточок зрівняють з землею.

Втім, на виконкомі з’ясувалося, що й зареєстрували об’єкт під демонтаж за заявою місцевих жителів.

Тож депутати, які працюють на окрузі,мають з’ясувати, чого справді хочуть мешканці двору на Княгині Ольги, а тоді у цьому питані – поставлять крапку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень