У Рівному відкрили лабораторію, яка перевірятиме якість лікарських засобів та медичної продукції

Люди зможуть отримати якісну продукцію

Напередодні відбулося офіційне відкриття відновленої Лабораторії з контролю якості лікарських засобів та медичної продукції. Вона є структурним підрозділом Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Рівненській області, повідомляє Рівненська облрада.

У лабораторії розробили 110 стандартних операційних процедур, що містять організаційні питання для виконання окремих процедур при проведенні випробувань лікарських засобів, по експлуатації приладів та устаткувань та інші.

Наявність такої лабораторії на території Рівненської області дозволить проводити лабораторні дослідження та надавати висновки щодо якості лікарських засобів, вилучених в закладах охорони здоров’я нашої області при інспектуваннях, а за направленням Держлікслужби – і з інших областей України, своєчасно реагувати на скарги громадян, контролювати якість ліків, виготовлених аптеками тощо.

Тож громадяни матимуть  доступ до якісних, безпечних та ефективних лікарських засобів.

Лабораторія розташована за адресою: м. Рівне, вул. 16 Липня, 38. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень