У Рівному триває масштабний ремонт тепломереж, а у мерії декларують 100% готовність до опалювального сезону (ФОТО)

Чи вчасно подадуть тепло до квартир рівнян?

На розі Кавказької - Симона Петлюри минулого тижня стартували капітальні ремонти ділянок тепломереж.
На розі Кавказької - Симона Петлюри минулого тижня стартували капітальні ремонти ділянок тепломереж.

Рівне готове до опалювального сезону. Таку заяву зробив напередодні міський голова Рівного.

 - Чи готові ми до опалювального сезону? Так.

 

Чи впевнені ми в його безпечному проходженні? Не на сто відсотків, але працюємо над різними сценаріями й віримо в ЗСУ!

 

Нам всім потрібно зберігати тепле серце і холодну голову, бо наступний опалювальний сезон потенційно може бути, ох, яким непростим, - заявив Олександр Третяк на нараді для голів правління ОСББ та управлінських компаній за участі керівників підприємств критичної інфраструктури.

Водночас у центрі міста тільки почали ремонтувати частину тепломереж. До речі, рішення про це виконком затвердив ще у середині серпня. 

Зокрема, на вулиці Кавказькій, навпроти Центру зайнятості, розриті тротуари та проїжджа частина. Роботи стартували 20 вересня.

Відомо, що капітальний ремонт однієї з ділянок теплової мережі від вул. Кавказькій від котельні по вул. Князя Володимира, 75-б проводять на замовлення департаменту благоустрою.

І це одна з ділянок того самого «золотого кілометра» тепломереж, які місто ремонтує за 25 млн гривень.

Тільки за проєкти реконструкції двох ділянок на вулиці Кавказькій департамент інфраструктури заплатив приватним фірмам понад 20 тисяч гривень.

 

 

Зазначимо, що ремонт на Кавказькій – це лише 2 з 8 ділянок капітального ремонту тепломереж, який мають завершити до 15 жовтня.

Саме в середині жовтня розпочинають подачу тепла до будинків, якщо, звісно, раніше не похолодає.

Ще у серпні цього року, у відповіді на запит Радіо Трек, Департамент інфраструктури та благоустрою назвав усі 8 ділянок «золотого кілометра», на яких будуть капітальні ремонти:

А от чи можливо провести повноцінне тестування тепломереж, коли масштабні ремонти тривають по всьому місту - питання відкрите.

Тож і заявляти про повну готовність опалювального сезону – надто рано?!

А це ремонт іншої ділянки тепломереж. Про ці роботи завчасно повідомляли у "Рівнетеплоенерго". Поки триватиме ремонт, в'їзд на вулицю Кавказьку з Міцкевича та Героїв поліції - закритий.
А це ремонт іншої ділянки тепломереж. Про ці роботи завчасно повідомляли у "Рівнетеплоенерго". Поки триватиме ремонт, в'їзд на вулицю Кавказьку з Міцкевича та Героїв поліції - закритий.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень